Fyr opp en rev på treningssenteret

… og 3 andre BISARRE treningskonsepter.

31. mai 2016 av Jesper Larsen

Noen som er klare for en hasjkake før spinningtimen?

Ifølge flere internationale medier er verdens første cannabis-treningssenter planlagt å åpne i San Francisco til høsten.

Her vil medlemmene få mulighet til å innta cannabis i forskjellige former i forbindelse med treningen. Ideen er å bruke stoffet som et redskap til ”fokus og restitusjon”, og hvert medlem vil få en vurdering av hvordan de best kan bruke cannabis til å forbedre sine fysiske prestasjoner.

Det spesielle senteret er bare det siste i rekken av obskure påfunn fra den store treningsverdenen. Her er tre andre, hvor bakmennene også må ha inhalert litt for sterke saker:

1. Surfset Fitness

Kunne du tenke deg å surfe uten vann og bølger (!), så er den amerikanske trenden Surfset Fitness noe for deg. Det foregår på et surfebrett som beveger seg rundt i alle mulige stillinger og simulerer at du er ute i bølgene. Det skal blant annet gi mer markerte muskler og sterk kjernemuskulatur. Til gjengjeld ser du ikke helt god ut der du står.

2. Volleybody

Møt opp på treningssenteret og spill volleyball – uten ball. Det høres ut som en vits, men det er faktisk timer med det i London. Når du leker at du slår og blokkerer ballen, trener du både spenst, rygg og mage. Med andre ord: Hvis ikke du er så god i volleyball, så prøv å spille uten ballen!

3. SomaMove

Nå trodde du kanskje ikke det fantes noe rarere, men treningstrenden SomaMove tar kaka. Her gjelder det å etterligne en løve, bevege seg som en elefant eller imitere et av sine yndlingsdyr. Treningstimen består av serier med dyreaktige bevegelser som visstnok skal trene både styrke, kondisjon og smidighet.

Les også

Skal du gjøre noe spesielt for å få flottere kropp til sommeren?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: