Nummer 1.
Nummer 1.

Romaskinen gir fenomenal kondisjonstrening, samtidig som du styrker musklene i hele kroppen. 

Romaskinen er den mest effektive på treningssenteret

Personlige trenere har kåret romaskinen til det beste kondisjonsapparatet.

17. juli 2018 av Jesper U. Larsen

Romaskinen er det mest effektive kondisapparatet på treningssenteret. Det er konklusjonen etter en rundspørring som den britiske treningskjeden, The Gym Group, har gjort blant 1400 personlige trenere. 

Hele 47 prosent av trenerne peker ut romaskinen som nummer en, og den tar med det en sikker førsteplass foran tredemølla (25 prosent), crosstraineren (12 prosent), stepmaskinen (8 prosent) og trimsykkelen (2 prosent).

Derfor er den så genial

Romaskinen gir fantastisk trening for hele kroppen, fordi stort sett alle muskelgrupper i kroppen er aktive når du jobber i apparatet. Bein, rumpe, kroppskjerne, rygg og armer blir utfordret, mens kondisjonen skyter i været. 

Samtidig er roing skånsomt for kroppen, fordi det ikke er de harde støtene opp gjennom kroppen som du får når du løper. Dermed er skaderisikoen lav. For å unngå overbelastning og få mest mulig ut av treningen, er det likevel viktig at du lærer den riktige roteknikken først. 

Kom godt i gang

Er du lysten på roing, så les vår guide til romaskinen, eller gå direkte til vårt effektive program til romaskinen.  

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: