Nummer 1.
Nummer 1.

Romaskinen gir fenomenal kondisjonstrening, samtidig som du styrker musklene i hele kroppen. 

Romaskinen er den mest effektive på treningssenteret

Personlige trenere har kåret romaskinen til det beste kondisjonsapparatet.

17. juli 2018 av Jesper U. Larsen

Romaskinen er det mest effektive kondisapparatet på treningssenteret. Det er konklusjonen etter en rundspørring som den britiske treningskjeden, The Gym Group, har gjort blant 1400 personlige trenere. 

Hele 47 prosent av trenerne peker ut romaskinen som nummer en, og den tar med det en sikker førsteplass foran tredemølla (25 prosent), crosstraineren (12 prosent), stepmaskinen (8 prosent) og trimsykkelen (2 prosent).

Derfor er den så genial

Romaskinen gir fantastisk trening for hele kroppen, fordi stort sett alle muskelgrupper i kroppen er aktive når du jobber i apparatet. Bein, rumpe, kroppskjerne, rygg og armer blir utfordret, mens kondisjonen skyter i været. 

Samtidig er roing skånsomt for kroppen, fordi det ikke er de harde støtene opp gjennom kroppen som du får når du løper. Dermed er skaderisikoen lav. For å unngå overbelastning og få mest mulig ut av treningen, er det likevel viktig at du lærer den riktige roteknikken først. 

Kom godt i gang

Er du lysten på roing, så les vår guide til romaskinen, eller gå direkte til vårt effektive program til romaskinen.  

Aktiv Trening anbefaler: T-skjorte og shorts

Nå kan du få et lekkert treningssett med shorts og t-skjorte til en helt fantastisk pris. Setter er av høy kvalitet og egner seg superbra til en god løpetur eller en økt på treningssenteret. Den geniale hybridshortsen har innebygget tights, noe som gir en fin passform samtidig som du kan nyte den luftige følelsen fra den klassiske splittshortsen. T-skjorta er laget av et lett og behagelig materiale, og baksiden er perforert med mange små, fine hull som gir en fantastisk utlufting når du trener.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 149 kr.) Du sparer 669 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips, gode råd til treningen og kostholdsråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: