Praktiske tips Inngå avtaler med en fast partner eller noen av gutta som du spiller fotball eller løper/sykler sammen med. Dermed blir det vanskeligere å hoppe over treningen.© Colourbox

Squash

Et fysisk krevende ballspill med høy intensitet og fokus på blant annet kondisjon og hurtighet. ErstatterEt opplagt alternativ for både tennis- og fotballspillere. Squash byr på eksplosive retningsskift, høyt tempo og generelt raske bevegelser. Kondis og utholdenhetIntensiteten er høy, blant annet på grunn av banens sidevegger, som gjør at man får lange dueller der pulsen er virkelig høy. Det øker både kondisjonen og utholdenheten. Ti lange dueller vil mer enn matche en litt langsom løpetur i samme tidsrom. Styrke og smidighet

14. oktober 2010

Et fysisk krevende ballspill med høy intensitet og fokus på blant annet kondisjon og hurtighet.

Erstatter

Et opplagt alternativ for både tennis- og fotballspillere. Squash byr på eksplosive retningsskift, høyt tempo og generelt raske bevegelser.

Kondis og utholdenhet

Intensiteten er høy, blant annet på grunn av banens sidevegger, som gjør at man får lange dueller der pulsen er virkelig høy. Det øker både kondisjonen og utholdenheten. Ti lange dueller vil mer enn matche en litt langsom løpetur i samme tidsrom.

Styrke og smidighet

Du bruker de store muskelgruppene når du løper rundt på banen, og det kjennes særlig i setemusklene og lårenes baksider. Du tvinges også til å ta mange utfallsskritt som øker spenst og smidighet.

Mentalt utbytte

Konkurranseelementet gir motivasjon og et mentalt kick.

Tilgjengelighet

Lei en bane på timebasis i en idrettshall, et squash- eller treningssenter. Racketer og baller leies også.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: