TOPP 3: Tvilsom fitness

Det finnes mange nye trenings- og fitnessdiller der ute. Og mens noen av dem er ganske seriøse, finnes det andre som ganske enkelt blir for teite.

15. juli 2014

Vi har funnet tre nye trender som er så langt ute at vi ikke vet om vi skal le eller gråte.

1. Surfset Fitness. Kunne du tenke deg å surfe uten vann og bølger(!), kan du prøve den nye amerikanske trenden Surfset Fitness. Det foregår på et surfebrett som kan bevege seg fritt rundt i alle mulige retninger og simulere den ”ekte” opplevelsen. Det skal visstnok gi mer definerte muskler og sterkere kjernemuskulatur. Vi synes det minner mistenkelig om en diger bløff.

2. Volleybody. Still opp på treningssenteret og spill volleyball, uten ball. Det høres ut som en dårlig spøk, men er noe folk driver med blant annet i London. Når du leker at du slår og blokkerer ballen, trener du både fraspark, rygg og mage. Er du fullstendig blottet for ballfølelse, kan du altså late som.

3. SomaMove. Akkurat idet vi trodde at det ikke kunne bli stort dummere, oppdager vi ”SomaMove”. Her gjelder det å etterligne en løve, bevege seg som en elefant, eller imitere et av sine favorittdyr. Treningstimen består av serier med dyreaktige bevegelser som etter sigende skal trene både styrke, kondisjon og smidighet. Tror vi gir oss nå …

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: