© PR

Verdens dyreste treningssenter

Synes du at du betaler for mye for medlemskapet i ditt lokale treningssenter? Da skal du være glad for at du ikke trener her!

19. juli 2016 av Christian Thestrup

Har du noen gang møtt Hugh Jackman, Brad Pitt eller The Rock på treningssenteret ditt? Ikke? Det skyldes både at de bor på den andre siden av jordkloden - og at de trener på steder folk med vanlige jobber ikke har råd til å gå. Som for eksempel et av disse stedene.

E at Equinox, New York

© PR

Er du lei av å dusje med andre? Da er E på Equinox noe for deg. Her får man sin egen garderobe med brus, lekre hudpleieprodukter og rene håndklær. I treningslokalet står det alltid instruktører klare til å hjelpe, og du kan selvfølgelig ringe dem døgnet rundt om du har spørsmål. Den eksklusive klubben har for øvrig rundt 200 medlemmer som blir sluppet inn i lokalet ved hjelp av øyescanneren ved døren. Kult.

Pris: 175.000 kr. i året

Centuryon, Vietnam

© PR

Italiensk marmor på gulvene, gullvasker i garderoben og flust av hi tech-treningsmaskiner. Det er ikke spart på noe i det vietnamesiske Centuryon som i tillegg har installert en åttekantet kamparena lik dem man bruker i Ultimate Fighting. Fordi... ja, hvorfor ikke.

Pris: 162.000 kr. i året

Houstonian Fitness Club, Houston

© PR

Det billigste medlemskapet hos Houstonian Fitness Club i Houston, Texas koster 50 000 i året. Men hvis du vil ha full adgang til det store luksuriøse området med 300 maskiner, svømmebasseng, åtte tennisbaner, løpebane, klatrevegg, basketball-bane og 30 personlige trenere, må du betale 161 000 i året. Pluss et månedlig abonnement på 1300 kroner. Men da får du også en gratis badekåpe en gang i året.

© PR

Pris: 161.000 kr. i året

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: