Møte på midten

Løp i hver deres retning på en kort runde slik at dere møtes på halvveien. Dere kommer til å løpe like lenge, men den raskeste kommer selvfølgelig lengst.

Hva Løp i hver deres retning på en kort runde slik at dere møtes på halvveien. Dere kommer til å løpe like lenge, men den raskeste kommer selvfølgelig lengst.

Hvor En flat og rund bane. Det kan være et friidrettsstadion, rundt fotballbanen eller rundt den lokale andedammen. Hele runden bør imidlertid ikke være lengre enn 300–500 meter.

Hvordan Etter grundig oppvarming setter dere av gårde i hver deres retning. Løp fort. Intervallet er ganske kort, så det er ingen grunn til å spare på kruttet. Ta pause i 30 sekunder når dere møtes. Deretter løper dere fortest mulig tilbake til start. Hvem kommer først? Ta pause i ett minutt, og gjenta seansen. 4–6 repetisjoner er en god start.

Hvorfor Igjen er det kondisjonen som utfordres. Dette er nemlig knallhard intervalltrening. Samtidig er intensiteten tilstrekkelig høy til at dere også får trent kroppens evne til å arbeide ved meget høy intensitet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: