Parduatlon

HvaUnder parduatlon deler dere på én sykkel, som dere bruker på skift. Det gir korte avbrekk i løpetreningen mens den andre løper. HvorEn runde på cirka én kilometer uten trafikk og lyskryss. Har dere en terrengsykkel, er det morsomt å drive med denne treningstypen på en runde i skogen. Hvordan

Hva Under parduatlon deler dere på én sykkel, som dere bruker på skift. Det gir korte avbrekk i løpetreningen mens den andre løper.

Hvor En runde på cirka én kilometer uten trafikk og lyskryss. Har dere en terrengsykkel, er det morsomt å drive med denne treningstypen på en runde i skogen.

Hvordan Finn en runde på cirka én kilometer. Den ene parten begynner med å løpe, mens den andre tråkker av gårde på sykkelen. Når syklisten tar igjen løperen med én runde, fortsetter han i cirka 50 meter, setter fra seg sykkelen og fortsetter å løpe. Løperen setter seg på sykkelen, tar igjen partneren med én runde og bytter igjen fra sykling til løping. Ta 4–6 runder på denne måten.

Hvorfor Øvelsen er godt egnet til å utligne styrkeforskjellen mellom partene, fordi den av dere som har best kondisjon vil komme til å løpe betydelig lenger, både når det gjelder tid og distanse, enn den som er i dårligst form. Belastningen kan også justeres ved å dempe eller øke farten på henholdsvis løping og sykling. Dermed utfordres begge like mye.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: