Kom i form på stuegulvet

Hold kroppen sterk og i form – selv om du ikke kan komme deg på treningssenteret. Vi har satt sammen et hjemmetreningssett du nå kan få sammen med en stor treningsguide og fire nummer av Aktiv Trening til en fantastisk pris.

23. april 2020

Nå kan du trene hele kroppen hjemme – sammen med Aktiv Trening. Så lenge lageret rekker kan du få en stor, flott treningspakke, som inneholder: To armhevingshåndtak, en treningsmatte, en treningsstrikk, to massasjeballer og en digital guide med masse øvelser du kan gjøre med det nye utstyret.

I tillegg får du fire nummer av Aktiv Trening
, som hver måned er fullt av inspirasjon, motivasjon og gode råd til treningen. Og du får alt sammen for BARE 149 kr. (pluss porto). Med andre ord: Du får alt du trenger for å holde deg veltrent og i form hjemme.

SE HER HVA TRENINGSPAKKA INNEHOLDER:

Armhevingshåndtak

Håndtak til armhevinger, trening av bryst, armer og skuldre. Håndtakene sikrer at hendene er i riktig vinkel og sørger for at belastningen blir størst på musklene og ikke leddene. Med skumpolstring og sklisikre føtter får du trening uten risiko for skader.

ER DU KLAR TIL Å STARTE? FÅ DEN STORE PAKKA MED ALT TIL HJEMMETRENINGEN FOR BARE 149 KR. (+ PORTO) HER

Behagelig treningsmatte

Med Aktiv Trenings pakke til hjemmetrening får du også en flott treningsmatte, som er sklisikker og myk å ligge på når du trener. Samtidig er den så fleksibel at den enkelt kan brettes hvis du vil ha ekstra polstring – for eksempel til albuene når du tar planke. Vi har dessuten satt sammen et eget program med åtte øvelser der trener hele kroppen. Øvelsene er trykket direkte på matta, slik at du alltid har de tilgjengelig.

Treningsstrikk

Med treningsstrikken – også kalt et powerband – kan du tilføre ekstra belastning til øvelsene. Den kraftige strikken kan brukes til et hav av forskjellige styrkeøvelser til hele kroppen, slik at du både kan øke både styrken og fleksibiliteten. Det beste av alt er at det fungerer for alle uansett treningserfaring og nivå.

SE HER HVORDAN DU FÅR DEN STORE PAKKA MED ALT TIL HJEMMETRENINGEN FOR BARE 149 KR. (+ PORTO)

Massasjeball

En god massasje gjør ikke bare kroppen avspent. Den øker også blodgjennomstrømningen i musklene, slik at de restituerer raskere etter trening. Det følger to massasjeballer med treningspakka: En mindre blå ball til dypere spenninger ved føttene, hendene osv., og en større oransje ball til alle de ømme områdene ved ryggen, nakken, beina og resten av kroppen. Muskelsmerter og spenninger langs ryggsøylen etter en lang dag foran dataskjermen kan blant annet gi hodepine. Også her kan den lille massasjeballen utføre mirakler

Guide med øvelser

Sammen med treningssettet får du en digital guide med 20 gode øvelser du kan gjøre med det nye utstyret. Vi forklarer hvordan du utfører hver enkelt øvelse korrekt, og hva de trener. I tillegg gir vi deg gode råd til hvordan du setter sammen ditt eget treningsprogram.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: