© Colourbox

Hvordan holder jeg varmen på sykkelen?

Hva slags klær bør jeg ha på hvis jeg skal fortsette med landeveissykling gjennom vinteren?

Kald vind, lave temperaturer, regn og snø stiller store krav til påkledningen, hvis vintertreningen på raceren skal være en fornøyelse. Under ser du hvordan du best holder varmen.

Slik holder du varmen

  • Hodet avgir masse varme. Hold det varmt med en hjelmlue eller pannebånd.
  • Kle på deg lagvis: En svettetransporterende trøye innerst, så et mellomlag med for eksempel en varm fleece og ytterst en jakke eller vest som beskytter mot vind.
  • Ha alltid en tynn sykkelregnjakke i lommen.
  • Bena klarer seg som regel med tykke tights.
  • En såkalt hummerhanske med tre fingre er perfekt, siden du både får varme og bevegelighet. Bruk eventuelt også en tynn innerhanske.
  • Et par tykke skoovertrekk i neopren holder føttene varme.

Få et par suverene vintertights

Nå er det slutt på å fryse på løpeturen. For bare 99,50 får du nå et par flotte løpetights som er designet for å sitte inntil kroppen og holde kulda ute. Dermed kan du nyte løpeturen og bruke energien på å løpe i stedet for å varme opp kroppen. De sorte tightsene er elastiske, har glidelåser ved anklene og sitter herlig tett inntil kroppen. Det er reflekser ned langs siden av beina, slik at du blir sett på mørke kvelder og bak er det en lomme med glidelås til nøkler, kort, energibar eller lignende. Akkurat nå får du de flotte tightsene sammen med tre numre av Aktiv Trening for bare 99,50 kr (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.). Så da er det ikke lenger noe problem å nyte treningen og komme godt i gang med 2019. Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: