© PR

Tre fete sykkelritt du må prøve

Vil du sykle på en racerbane? Eller kanskje kjøre om kapp med et tog? Da har vi funnet de perfekte sykkelrittene til deg.

7. september 2016 av Christian Thestrup

Er du lei av å sykle rundt på de samme gamle landeveiene, eller er du bare på jakt etter en morsom utfordring til deg og vennene dine? Vi har funnet tre morsomme sykkelritt som du kan kaste deg ut i.

Rad am Ring

© PR

I det sørvestlige Tyskland ligger den legendariske racerbanen Nürburgring. Banen er 22,6 kilometer lang og bukter seg gjennom et vakkert skogområde, som har fått kallenavnet "Det grønne helvete". Og selv om banen er bygget for bilder, er det i løpet av året mange muligheter for å ta turen på sykkelen .- enten som vanlig mosjonist, eller som deltaker i et av de mange rittene som holdes der.. Les mer om rittet her.

Iron Horse Bicycle Classic

© PR

I sykkelritt kjører man normalt om kapp med de andre syklistene, men slik er det ikke helt i Iron Horse Bicycle Classic. Her kjører man nemlig om kapp med et damplokomotiv. Rittet ble født i 1971 da to brødre veddet om hvem som kom først fra Durango til Silverton i Colorado, USA. Den ene kjørte med tog, mens den andre skulle sykle de 80,4 kilometrene gjennom Colorados fjell og fantastiske natur. Broren som syklet vant for øvrig, og i dag har rittet vokst seg stort med 4000 deltakere fra hele verden. Les mer om rittet her.

Maratona Dles Dolomites

© PR

Den italienske fjellkjeden Dolomittene er berømt for sin rolle i Giro d’Italia. Men hvis du fortsatt mangler det siste for å få plass i det rittet, så kan du i stede måle krefter med de bratte fjellveiene i Maratona Dles Dolomites, som hvert år tiltrekker seg 9000 glade amatører. I år var det tre ruter at velge mellom, og du må selvsagt velge Maraton-ruten som er på 138 kilometer og byr på 4230 høydemeter underveis.

Les mer om rittet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: