Kvinne i morgensol
© iStock

10 grunner til å trene om morgenen

Hvis du synes det er for få timer i døgnet, og treningsambisjonene strander i alt som må gjøres, er morgentrening veien til suksess. Her får du 10 gode grunner til å trene om morgenen.

16. august 2018 av Martin Kreutzer

Derfor bør du trene om morgenen 

Det er så mange fordeler ved å trene tidlig at det vil være direkte dumt ikke å komme i gang – for hvem kan ikke tenke seg å komme på jobb sprudlende full av overskudd, i perlehumør, med god samvittighet fordi treningen er gjort og med økt mental kapasitet og et kjernesunt kretsløp, bare for å nevne noe av det du oppnår ved å bevege deg og få i gang kroppen fra morgenen av. 

Her gir vi deg 10 gode grunner til å trene om morgenen: 

  1. Det kommer ikke noe i veien for treningen. 
  2. Du starter dagen full av energi. 
  3. Blodsukkeret reguleres bedre. 
  4. Du reduserer stress. 
  5. Du får en fredfylt treningsopplevelse. 
  6. Du slipper (den verste) luftforurensningen. 
  7. Du får gjort det! 
  8. Du dusjer uansett, så du sparer en tur under vannstrålene. 
  9. Du kan bruke treningen til transport.
  10. Pollen og varme er (som regel) mindre merkbart tidlig på dagen.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: