Kvinne i morgensol
© iStock

10 grunner til å trene om morgenen

Hvis du synes det er for få timer i døgnet, og treningsambisjonene strander i alt som må gjøres, er morgentrening veien til suksess. Her får du 10 gode grunner til å trene om morgenen.

16. august 2018 av Martin Kreutzer

Derfor bør du trene om morgenen 

Det er så mange fordeler ved å trene tidlig at det vil være direkte dumt ikke å komme i gang – for hvem kan ikke tenke seg å komme på jobb sprudlende full av overskudd, i perlehumør, med god samvittighet fordi treningen er gjort og med økt mental kapasitet og et kjernesunt kretsløp, bare for å nevne noe av det du oppnår ved å bevege deg og få i gang kroppen fra morgenen av. 

Her gir vi deg 10 gode grunner til å trene om morgenen: 

  1. Det kommer ikke noe i veien for treningen. 
  2. Du starter dagen full av energi. 
  3. Blodsukkeret reguleres bedre. 
  4. Du reduserer stress. 
  5. Du får en fredfylt treningsopplevelse. 
  6. Du slipper (den verste) luftforurensningen. 
  7. Du får gjort det! 
  8. Du dusjer uansett, så du sparer en tur under vannstrålene. 
  9. Du kan bruke treningen til transport.
  10. Pollen og varme er (som regel) mindre merkbart tidlig på dagen.

Aktiv Trening anbefaler: T-skjorte og shorts

Nå kan du få et lekkert treningssett med shorts og t-skjorte til en helt fantastisk pris. Setter er av høy kvalitet og egner seg superbra til en god løpetur eller en økt på treningssenteret. Den geniale hybridshortsen har innebygget tights, noe som gir en fin passform samtidig som du kan nyte den luftige følelsen fra den klassiske splittshortsen. T-skjorta er laget av et lett og behagelig materiale, og baksiden er perforert med mange små, fine hull som gir en fantastisk utlufting når du trener.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 149 kr.) Du sparer 669 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips, gode råd til treningen og kostholdsråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: