Par i løpende klær tog i snødekt landskap
© iStockphoto

14 tanker alle vinterløpere kjenner igjen

Folk som løper om vinteren ser alltid så herlig friske og positive ut. Men bak den blide fasaden kan tankene våre godt bli en smule forfrosne etter hvert som selvmedlidenheten trenger seg på ...

1. desember 2019 av Christian Thestrup

Om sommeren er det ikke vanskelig å finne motivasjon til å ta en løpetur. Men om vinteren når lukten av blomster og grill er byttet ut med kulde og bitende vind, er det litt annerledes. Da sniker de forfrosne tankene seg raskt inn i hodet. Vi har samlet 14 forfrosne tanker fra en løpetur i kulda.

1. ”Hvor mange lag bør jeg ta på meg? Er tre trøyer nok? Og en vindjakke. Og en lue, vanter og en buff. Nå kommer jeg i hvert fall ikke til å fryse. Til gjengjeld ligner jeg på en bankraner som nesten ikke kan bevege seg ..." 2. ”Så er vi i gang! Jeg kan ikke huske når jeg sist følte meg så levende på en løpetur!"

3. ”Hmmm. Jeg pleier da å møte flere løpere på denne ruta. Hvor er alle sammen?"

4. ”OK, nå begynner det faktisk å bite litt i ansiktet. Gud vet om dette i det hele tatt var en så lurt."

5. ”Hvordan kan ansiktet mitt gjøre så vondt og være så følelsesløst - samtidig?!?"

6. ”I tegnefilmen Frozen løper de rundt i snøen i tynne kjoler, mens de ler. Jeg kan ikke en gang synge første linje i "Let it Go" uten at lungene mine fryser til is!"

7. ”Pokker og. Nå har jeg fått ’Let it Go’ på hjernen.”

8. ”Lurer på hva jeg brekker først hvis jeg faller? Armen? Hoften? Rumpa? Kan man egentlig brekke rumpa? Det må jeg huske å google når jeg kommer hjem."

9. ”Brrrr… Jeg har ferdigmat hjemme i fryseren som er varmere enn meg!"

10. ”Gud vet om øyenvippene mine knekker av hvis jeg tar på dem. Og hva med håret? Hvordan ser jeg ut med en halv frisyre?"

11. ”Nesa mi renner om kapp med øynene. Jeg burde ha tatt et fett bilde til Facebook og Instagram, men det er vanskelig når jeg ligner på en treåring som ikke får godteri i butikken."

12. ”Endelig hjemme. Er det meningen at hele kroppen skal prikke så det kjennes ut som jeg sitter på en spikermatte?"

13. ”Gud vet om det er usunt å ta et varmt bad nå? Når du skal tine en frosse kylling, så kan du jo ikke bare legge den i en skål med varmt vann?"

14. ”Jeg kan klare alt!”

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: