© iStock

8 grunner til å date en løper

Der er mange grunner til å date en løper. Vi har funnet åtte til deg.

8. oktober 2018 av Christian Thestrup

Løping er en glimrende måte å bli kjent med kroppen sin på og gjøre noe som bare er for deg selv – ikke for sjefen, kollegene eller noen som helst andre. Derfor er løpere ofte avslappede mennesker.

De fleste løpere er målrettede konkurransemennesker. Hvis du vil ha en kjæreste som har vanskeligheter med å avgjøre om dere skal spise fransk, italiensk eller cornflakes bør du nok heller velge en annen type.

  1. Løpere er fysisk utholdende, noe som kan være en stor fordel. Og her tenker vi ikke på at de er gode til å gå lange turer…
  2. Som nyforelsket par er det fort gjort å gå i fella med masse sjokolade, potetgull og godteri om kvelden. Det kommer ikke til å skje sammen med en løper.
  3. Løping gir masse energi, så hvis du vil ha en kjæreste som ikke bare reiser seg for å finne nye batterier til fjernkontrollen, blir du lykkelig med en løper.
  4. Løping øker den gjennomsnittlige levetiden, så hvis du møter en flott løper, er det jo fint å vite at dere kan være sammen så lenge som mulig.

    Trenger du flere grunner? Hva med:

  5. Flotte ben 
  6. Slanke armer, 
  7. Flat mage og fin rumpe!

Super-tilbud: Stor vinterpakke til deg

Hold varmen og bli sett i mørket for KUN 69,50 kr. Akkurat nå får du en løpelue, hansker, en hals, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 utgaver av Aktiv Trening til en vanvittig pris. Du får hele pakken med 5 deler og 2 numre av Aktiv Trening for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Her kan du lese mye mer. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: