Åtte grunner til å bruke løpebelte

Uansett om du løper, sykler eller er på treningssenteret, så er et løpebelte genialt for å holde styr på alt fra telefon til nøkler og bankkort.

29. mai 2018 av Redaktionen
De smarte løpebeltene er i ferd med å bli skikkelig populære blant folk som trener - og det forstår vi godt. Her er åtte grunner til å hoppe på bølgen. 

  • Du har plass til telefon, nøkler, bankkort, proteinbar, geleer, elektrolytter - og hva du nå enn kan få bruk for i løpet av treningen.

  • Det er enkelt å dreie beltet, slik at det hele tiden er god balanse når du løper. 

  • I motsetning til i en shorts, så utvider lommene i løpebeltet seg etter hvor mye du putter i dem. Derfor ligger tingene stille uten å hoppe rundt. 

  • De fleste løpebelter er vannavvisende. Derfor trenger du ikke være redd for at telefonen blir våt hvis du blir fanget av en regnbyge mens du trener ute. 

  • De beste løpebeltene har flere lommer, slik at telefonen kan ligge separat fra nøklene og unngå å bli skrapt opp. På samme måte er det fint med en separat plass til emballasjen fra geleene du har spist hvis det ikke er en søppelbøtte i nærheten. Ellers blir mobiltelefonen fort nedgriset av sukker. 

  • Beltet er også fint når du skal sette fast startnummeret i et mosjonsløp, så unngår du å ødelegge trøya med sikkerhetsnåler. 

  • Du kan også bruke beltet i ferien, når det kan være fint å ha ting som telefon, pass og penger et enkelt og sikkert sted under trøya. 

  • Og så er beltet selvsagt genialt hvis du sykler, går på spinning, går turer og mange, mange andre ting. 

Er du også klar til å hoppe på bølgen? Akkurat nå får du et supersmart løpebelte sammen med to numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto) TOTALT KUN 99 kr. I tillegg får du en stor digital løpeguide med de beste tipsene til hvordan du løper raskere, bedre og morsommere. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: