I toppform til bakkeløp

Bakkeløp gjør deg raskere og gir optimal trening. Følg vårt løpeprogram på 5 eller 10 km terrengløping, og dra fra alle de andre i bakkene.

15. juli 2013 av Bjarke Kobberø

Vi har utviklet to løpeprogram for deg som vil starte med bakkeløping. Hvis du ikke er vant til å løpe i bakker, er dette programmet som gjør deg klar til det.

Få programmene her:

Vi lærer deg – og kroppen din – hvordan du løper optimalt i oppover- og nedoverbakker. Det krever teknikk og styrke å håndtere ulike bakker, både for å holde flyten og intensiteten i løpingen, og selvfølgelig å unngå skader.

Det er virkelig hardt for beina å løpe i oppoverbakker, og enda verre i nedoverbakker. Det er derfor en avgjørende forutsetning at du følger programmet hvis du skal komme deg best mulig til mål.

Lykke til!

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: