Bytt løperute av og til

Fordi treningen blir mer stimulerende og effektiv hvis du unngår å løpe den samme ruten hver eneste gang.

20. desember 2011

En ny rute gir kroppen nye utfordringer, og det gjør deg bedre.

Når du har løpt i et par måneder, bør du ha en kort, flat og rask rute uten for mange kryss samt en lengre rute i terrenget som gir frisk luft til hjernen, og endelig en tur med bakker som utfordrer løpemusklene.

Husk at den enkleste måten å variere ruten på er ved å løpe i motsatt retning av det du pleier.

Få mer ut av treningen

Vil du ha mer ut av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningsgenser fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp.Totalt 149 kr.). Genseren er laget i et mykt og elastisk materiale som som følger alle kroppens bevegelser helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.

Trøya er designet med en lang glidelås foran, og det gir gode muligheter for ventilasjon. Hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den glides helt opp slik at den høye halsen blir en deilig, tett krage.


Genseren har en verdi på 599 kr., men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. Totalt 149 kr.). Les mer om det gode tilbudet her - og riktig god fornøyelse med treningen

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: