© Colourbox

Kom i gang med løpingen

På med løpeskoene og begynn å løpe. Vi har gjort det barnslig enkelt å komme i gang. Her får du treningsprogram og de beste tipsene om motivasjon, utstyr og kosthold.

8. april 2013

Drømmer du om å begynne å løpe? Slå til nå.

Vi gir deg en flygende start på ditt nye liv som løper. Vi hjelper deg med å unngå begynnervanskene, gjør ensformige løpeturer til variert trening og er i det hele tatt din virtuelle treningspartner som trår til med et godt tips, akkurat når du trenger det mest.

Skader, kjedsomhet og altfor hard trening er begynnerens verste fiender – og det gjelder enten det er første gang du løper, eller det er mange år siden sist du tok på deg løpeskoene.

Tren med smarttelefonen på armen

Belastningsskadene oppstår som regel når man blir for ivrig og vil i toppform på rekordtid. Men det tar tid å bygge opp løpeformen. Med vårt treningsprogram bygger du opp formen i et trygt og rolig tempo.

Mange trener både for ofte og for hardt når de forsøker å ta et oppgjør med tilværelsen blant sofaputene. Begge deler gjør de første treningsturene til en tvilsom fornøyelse og ødelegger lysten til å fortsette treningen – det er jo åpenbart at løping ikke er morsomt. Men slik behøver det ikke nødvendigvis å være. Løping kan tvert i mot bli en aktivitet du ser frem til, fordi frisk luft, avvekslende trening og et tilpasset løpetempo faktisk føles godt.

Kjedsomhet er også en betydelig motstander for mange begynnere. Heldigvis finnes det mange gode verktøy som løser det problemet. Her får du de beste.

Logg på og last ned hele artikkelen, inkludert et komplett treningsprogram som gjør deg til en 5 km-løper på bare seks uker.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: