Få en Salomon-bag for kun 69,50 kr.!

Salomons geniale sportsbag er allerede populær hos tusenvis av våre lesere. Og nå kan du få en av de siste som er igjen før vi melder at vi er utsolgt.

12. mai 2018

Siden vi begynte å tilby Salomons flotte treningsbag sammen med Aktiv Trening, har vi sendt ut bager til tusenvis av begeistrede lesere. Og det er det en god grunn til. Med sin praktiske størrelse, slitesterke materialer og gjennomtenkte detaljer er den nemlig helt genial.. Og så er prisen på 69,50 kr. uhørt lav. 

Men nå er det snart ikke flere igjen. Og vi får ikke flere. Derfor vil vi gjerne fortelle deg om tilbudet en aller siste gang. 

For det første er Salomons bag hendig og lett å ha med rundt omkring. Skal du på trening, er det enkelt å legge den i små skap. Likevel er det god plass til sko, håndklær, treningstøy, vannflaske og andre småting du trenger å ta med deg på trening.

Bagen er utstyrt med to innerlommer med glidelåser, så det er lett å ha kontroll på hodetelefonene, hengelåsen og andre småting. Den har også vanntett gummibunn, noe som gjør den særdeles slitesterk. I tillegg er den lett å rengjøre og holde fri for smuss og lukter. Hankene er dessuten så lange at du lett kan ta bagen over skulderen eller på ryggen, noe som er praktisk hvis du vil sykle med den.

Akkurat nå får du bagen - sammen med to utgaver av Aktiv Trening - for kun 69,50 kr. (+49,50 kr. i porto). Det er 119 kr. for en praktisk Salomon-bag og to flotte magasiner om trening. Men du bør som sagt ikke vente for lenge, for det er snart ikke flere igjen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: