Få et løpebelte for 69,50 kr.

Ha kontroll på telefon, nøkler og bankkort når du trener. Vi har testet dette geniale magebelte, og nå kan det bli ditt til en helt fantastisk pris.

1. juni 2018 av Redaktionen

Raslende nøkler, løse bankkort og en telefon som hele tiden truer med å hoppe ut av lomma og bli ødelagt. Alt dette er det slutt på med dette geniale magebeltet, der det er plass til alle de småtingene det er greit å ha med når du trener. Og så merker du ikke en gang at du har det på deg.

Beltet har to lommer – en stor og en liten - som utvider seg når du putter noe i dem. Dermed kan du ha bankkort og nøkler i den ene, mens telefonen kan ligge i den andre uten å bli risset opp. Og fordi lommene utvider seg etter det du putter i dem, ligger ikke tingene dine og slenger rundt. 

På treningssenteret betyr det at du ikke lenger trenger å bære telefonen i hånda eller legge den på gulvet når du trener. Og hvis du løper, kan du ha telefon, nøkler og et par energigeleer med deg, uten å løpe rundt med stappfulle lommer - hvis du i det hele tatt har lommer på løpeshortsen. Den største av lommene er for øvrig designet med et gummihull på baksiden, der du kan ha ledningen fra høretelefonene. 

FÅ ET GENIALT LØPEBELTE SAMMEN MED TO UTGAVER AV AKTIV TRENING FOR KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedisjon) TOTALT 99 kr. DU SPARER 289 KR. HER KAN DU LESE MER.  


Beltet er enkelt å justere i størrelsen, det har innebygde reflekser og så er lommene og glidelåsen vannavvisende. Det betyr at du ikke trenger å være redd for at telefonen blir søkkvåt hvis du blir overrasket av en regnbyge når du trener ute.

Her i Aktiv Trening har vi selvfølgelig testet magebeltet selv - både på treningssenteret og på løping. Og vi er veldig begeistret. Nå er det slutt på å miste telefonen ut av lomma. Du trenger heller ikke å gjemme husnøklene under en stein eller på fordekket til bilen når du skal løpe en tur lenger. Det er slutt på å ha telefonen i en plastpose i lomma hvis det er risiko for regn, og vi trenger heller ikke være redde for at noen tråkker på telefonen vår mens vi er på treningssenteret. Fantastisk. 

Akkurat nå får du det geniale beltet sammen med  2 to utgaver av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for KUN  69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedisjon) I ALT 99 kr. Med i prisen får du også en digital løpeguide med mange gode tips om hvordan du blir en raskere og bedre løper. Les mer om tilbudet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: