Få suksess med løping - med Aktiv Trening!

Vil du lære deg å løpe? Eller vil du bli bedre på det? Og gjøre løpingen til en uunnværlig vane? Så bli med på vårt nye løpekurs, der du får programmer, guider, øvelser og masse gode råd. Det passer både for nybegynnere og erfarne!

2. august 2020 av Redaktionen

Drømmer du om å bli god til å løpe? Om å fly av gårde langs veien med frisk luft i lungene og kjenne hvordan kroppen blir sterkere og full av energi? Eller vil du bli enda bedre på det? Eller kanskje bare vil få inn løpeturene som en fast, sunn vane?

Så bli med på vårt nye e-post-kurs! Her vil Aktiv Trenings løpeeksperter i løpet av bare seks uker inspirere, motivere og veilede deg til å lykkes med løpingen, slik at du kommer til å nyte det – og slett ikke vil unnvære det.

Løping er ikke en spesiell evne som bare noen få er født med. Alle kan lære det, og alle kan være med hos oss. Kurset er delt opp i to nivåer, så det både er et for nybegynnere som ikke har løpt før, og et annet for erfarne som allerede har løpt en del. Du velger selv hvilket nivå som passer deg og ambisjonene dine når du melder deg på, og så hjelper vi deg med å oppnå målene dine.


DERFOR BØR DU BLI MED PÅ LØPEKURSET:

 • Vi lærer deg å bygge opp treningen, slik at du utvikler deg og blir raskere, sterkere og mer utholdende.
 • Vi hjelper deg med å unngå alle de klassiske tabbene, som går ut over løpegleden og skader kroppen.
 • Du får en rekke konkrete verktøy, som gjør treningen mer skånsom og mye mer effektiv.
 • Vi styrer treningen, slik at du både blir mer utholdende OG raskere.
 • Du får kontroll på løpeteknikken, slik at du løper mer effektivt og bruker færre krefter på det.
 • Du lærer hvordan du skal spise, så kostholdet hjelper – og ikke sjenerer – løpingen.
 • I tillegg får du en lang rekke motiverende, inspirerende og veiledende tips og triks som gjør det morsommere, lettere og mer effektivt å løpe.

Kurset varer som sagt i seks uker. Det fungerer på den måten at du fire ganger i uka mottar en e-post med enkle instruksjoner, masse inspirasjon, nyttig kunnskap, motivasjon og treningsråd som er lette å følge. Vi tar et skritt av gangen, og etter seks uker er du klar til å kaste deg over dine nye mål som løper.

Til sammen kan
du glede deg til 24 målrettede leksjoner og hundrevis av råd, tips og triks til ditt nye løperliv. Du får også gode råd til å kjøpe riktige løpesko, hjelp til å finne tid til treningen, veiledning til å få bedre og mer effektiv løpeteknikk, samt masse øvelser som forebygger og behandler løpeskader.DU FÅR MED ANDRE ORD:

 • En proff plan, utviklet av Aktiv Trenings eksperter, slik at du er sikret en naturlig steg-for-steg-utvikling.
 • Et løpeprogram tilpasset ditt nivå – om du er fersk nybegynner eller allerede løper jevnlig.
 • Fire ukentlige leksjoner om alt fra motivasjon, treningsoppbygning og utvikling til skadeforebygging og riktig kosthold.
 • Morsommere og mer effektive løpeturer, som gir god form, mer energi og overskudd i hverdagen.
 • En masse gode råd og verktøy du kan ta fram og bruke igjen og igjen – mange år framover.


Det er aldri
noen som har angret på en løpetur, og det kommer ikke du heller til å gjøre. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å få en god start i løpeskoene – eller til å gi deg en kraftig dytt i riktig retning hvis du allerede er godt i gang – slik at løpingen blir en sunn, energigivende del av hverdagen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: