Les også

Løp i varmen

Fem tips til å elske vinterløp

Løping om vinteren er ikke like tiltalende som sommerløping! Heldigvis kan vi gi deg fem tips som får deg over dørstokken!

19. desember 2018 av Kim Petersen

1. Tren med en venn

Det er mye lettere å komme seg ut hvis du forplikter deg. Ingen har lyst til å svikte treningskameraten som står og venter. En kamerat gir også turen en sosial dimensjon. Noen av de beste samtalene har man på løpetur.

2. Bruk mølla

Vintertrening må ikke nødvendigvis foregå utendørs. Liker du å løpe på tredemølle inne på et godt og varmt treningssenter, så gjør det. Men kom deg helst ut 1–2 ganger i uka også, for å venne kroppen til å løpe utendørs.

3. Løp ikke etter tida

Vintertrening handler ikke om å prestere. Nyt treningsturen, og dropp alle tanker om tider. Løp i stedet på fornemmelsen og rytmen din. Da slipper du også å stå i kulden og vente på at du får inn GPS-satellitten på treningsklokka.

4. Legg en plan

Sett vintertreningen i perspektiv. Du må løpe nå for å være god til våren. Skriv målsettingen på en papirlapp, og heng den opp, f.eks. løpe 10 km på 45 min., løpe 5 km sammenhengende eller løpe 3 ganger i uka.

5. Kle deg ordentlig

Invester i et bra sett med vinterløpebekledning: Et par gode vintertights, en supertrøye, en vindjakke, løpehansker og lue. Det gir deg god komfort på løpeturen, og det er både viktig og motiverende at du holder varmen i kulda.

Hold varmen på løpeturen med en flott løpetrøye. Her ser du hvordan den kan bli din.

Få et par suverene vintertights

Nå er det slutt på å fryse på løpeturen. For bare 99,50 får du nå et par flotte løpetights som er designet for å sitte inntil kroppen og holde kulda ute. Dermed kan du nyte løpeturen og bruke energien på å løpe i stedet for å varme opp kroppen. De sorte tightsene er elastiske, har glidelåser ved anklene og sitter herlig tett inntil kroppen. Det er reflekser ned langs siden av beina, slik at du blir sett på mørke kvelder og bak er det en lomme med glidelås til nøkler, kort, energibar eller lignende. Akkurat nå får du de flotte tightsene sammen med tre numre av Aktiv Trening for bare 99,50 kr (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.). Så da er det ikke lenger noe problem å nyte treningen og komme godt i gang med 2019. Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: