Göteborg Varvet 2012, vanddepot


Beregn halvmaratontiden

Regn ut hvor fort du kan løpe 10 km eller halvmaraton.

Trener du til 10 km løp eller halvmaraton? Her kan du beregne måltiden din. Tast inn hvor fort du kan løpe 5 km i dag og beregn hvor lang tid du vil bruke på å gjennomføre de to distansene.

For å gjennomføre, bør du være vant til å løpe minst to ganger i uken i tre 3 måneder før løpet. For å nå måltiden på halvmaratondistansen bør du trene dedikert i god tid før løpet.

Slik beregner vi tiden din

Kalkulator - halvmaratontid

Er målet å løpe en god halvmaraton? Da er dette den rette tiden – med få soltimer og lave temperaturer – å legge inn en ekstra innsats. Og med Aktiv Trenings vinterpakke med hansker, lue, en hals og LED- reflekser er du godt hjulpet.

Klikk her og få 2 utg. av Aktiv Trening samt vinterpakken for kun kr 99.

Redaksjonen anbefaler: Flott løpejakke

Vinn over vinden med Aktiv Trening. Akkurat nå ønsker vi nye lesere velkommen med en løpejakke fra Diadora sammen med tre numre av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon). Jakka kan dras helt opp i halsen og har meshpaneler i nakken, under armene og nedover ryggen, noe som gir en naturlig utlufting så du ikke koker over på løpeturen. Panelene gir også jakka super mobilitet og bevegelighet, for det finnes lite som er verre på løpeturen enn å slåss mot en jakke med dårlig passform. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: