Far og baby setter verdensrekord på halvmaraton

Sammen med sin far vinner en elleve måneder gammel baby stort løp på fantomtid.

8. februar 2016

1.11,27 er en halvmaratontid de fleste bare kan drømme om – særlig når distansen løpes med en babyjogger.

Men denne drømmetiden oppnådde faktisk Calum Neff 6. februar 2016 da han løp Katy Half-Marathon i Texas sammen med sin elleve måneder gamle datter. Tiden er ny verdensrekord på halvmaraton med babyjogger.

Det gjør det ikke mindre imponerende at Calum Neff for en måned siden løp Houston Maraton på tiden 2.23,19 timer.

Den tidligere verdensrekorden på halvmaraton med babyjogger tilhørte amerikanske Travis Boyd, som hos Guiness World Record er registrert med tiden 1.13,50 timer, en rekord fra 2013. Neffs verdensrekord venter nå på godkjennelse fra Guinness World Records.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: