© Colourbox

Irriterte brystvorter

OSS: Hvordan unngår jeg at løpetrøyen irriterer brystvortene?

22. desember 2014

Du kan enten beskytte dem, for eksempel ved å ha teip over brystvortene, eller bruke en så stram løpetrøye at den ikke gnikker mot huden.

Synes du ikke at du har en kroppsbygning som passer i superstramt tøy, kan du ta ha en stram undertrøye under vanlig løpetrøye.

Unngå T-skjorter i bomull. De blir våte og tunge og sliter raskt brystvortene til blods.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: