© PR

Ny verdensrekord på halvmaraton for superhelter

Verdensrekorden på halvmaraton for superhelter er nettopp blitt smadret - av Robin.

4. oktober 2016 av Christian Thestrup

Kan du forestille deg å gjennomføre et halvmaraton utkledd som Batmans trofaste følgesvenn, Robin? Sikkert ikke, men det gjorde engelske Michael Kallenberg denne helgen. Ikke nok med det, men han gjorde det så raskt at den tidligere verdensrekorden på halvmaraton for folk iført superhelt-kostymer, ble smadret.

Før helgens løp, som fant sted i Cardiff i England, lød rekorden på 1.15,39 og tilhørte Supermann. Men Robin ga skikkelig gass og kom i mål på imponerende 1.09,33 (!). I videoen under ser du overraskelsen til den profesjonelle utøveren Belal Ahmed, som må kjempe for ikke å bli tatt igjen av Robin. Kort tid etter krysset hans venn, Batman, mållinjen på tiden 1.10.35, noe som også er ganske sprøtt med tanke på at Batmans kostyme er noe varmere enn Robins. (Bruk vår beregner og se hvor raskt du selv klarer å tilbakelegge de 21,1 kilometrene).

De to løp for øvrig for å samle inn penger til en av sine venner, idrettsutøveren Rob Bugden, som ble skadet i en fallskjermulykke i februar. Og ettersom de synes at Rob er litt av en superhelt, syntes de det var opplagt at de skulle løpe Batman og Robin.

Hvis vil i i rekordbøkene finner du flere utkledde halvmaraton-rekorder du kan vurdere å slå her. Og før du setter i gang får du mange gode tips til løpet ditt her.

Jake Stout Tid: 1:21:16 Kostyme: Kanin

Jim Heal Tid: 1:22:37 Kostyme:Banan

Andy McMahon Tid: 1:27:23 Kostyme:Gassmaske

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: