© Istock

Hjelp, jeg fryser på løpeturene!

Jeg liker å løpe ute om vinteren når det er mørkt, men har lett for å fryse. Har dere noen tips om påkledning?

Løping i vinterkulden har sin sjarm så sant man er fornuftig kledd. Ellers kan det fort bli en negativ opplevelse.

Tenk generelt i lag på lag med god svettetransport innerst mot huden, et godt isolerende mellomlag og ytterst en vindtett jakke som beskytter effektivt mot vær og vind. I tillegg kan du øke løpegleden på kalde dager hvis du også sikrer deg med hansker, løpesokker med ull, en god hodelykt og en funksjonell løpelue.

Fire gode råd om påkledning

  • Glem bomullsluen – den blir ulidelig klam og svett. Kjøp en funksjonell løpelue eller et pannebånd i svettetransporterende kunstfiber.

  • Løpesokkene kan godt inneholde varmende ull, og de bør gå et stykke opp på leggen. Ellers vil du fryse nederst på bena.

  • Hodelykten har to funksjoner. Den gjør at du synes godt i mørket og lyser opp mørke stier, slik at du kan utforske nye løperuter.

  • Løpehansker med innebygd vindbeskyttelse som kan trekkes over fingrene, kan anbefales.

Super-tilbud: Stor vinterpakke til deg

Hold varmen og bli sett i mørket for KUN 69,50 kr. Akkurat nå får du en løpelue, hansker, en hals, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 utgaver av Aktiv Trening til en vanvittig pris. Du får hele pakken med 5 deler og 2 numre av Aktiv Trening for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Her kan du lese mye mer. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: