© Få Aktiv Trenings vinterpakke for kun 69,50 kr.

Hold varmen for KUN 69,50 kr.!

Ikke la mørket og kulda sette en stopper for treningen. For KUN 69,50 kr får du Aktiv Trenings vinterpakke så du kan holde varmen og bli sett i mørket.

23. oktober 2018 av Aktiv Træning

Det er ingen vei utenom. Kulda og mørket er i ferde med å senke seg over landet, og mange flytter treningen innendørs eller dropper den helt. Og det er synd! Det er nemlig herlig å løpe om vinteren hvis du har riktig utstyr, og både holder varmen OG blir sett i mørket. 

Derfor har vi i Aktiv Trening satt sammen en treningspakke for deg, slik at du kan holde formen ved like - i hele mørketiden. Pakken inneholder et par løpehansker, en løpelue, en necktube, et armbånd med LED-lys og en klype med innebygget LED-lys som kan settes bakpå skoen.


Akkurat nå får du hele treningspakken for kun 69,50 kr. (+ porto 29,50 kr.) Og som om ikke det er nok, så får du to utgaver av Aktiv Trening med mange treningstips, spennende artikler, masse motivasjon og gode oppskrifter som gir energi, gjør deg sterkere og booster immunforsvaret. 

>>Få treningspakken HER<<

La oss ta en nærmere titt på pakken vi har satt sammen til deg ...

Hansker

Fingrene har lite blodgjennomstrømning. Derfor kommer du til å fryse på dem, og det er ikke morsomt. Det er nemlig lite som kan ødelegge en god løpetur som iskalde fingre. Løpehanskene i denne pakken er myke, svettetransporterende og hurtigtørkende. I tillegg har de reflekser og touchscreen-vennlig materiale på peke- og tommelfinger (på begge hender), slik at du kan bruke smarttelefonen uten å ta av deg hanskene. 

Løpelue

Det er en myte at du mister mesteparten av varmen fra hodet. Hodet er imidlertid veldig følsomt, og derfor føles det fort kaldt. Noe du sikkert kjenner til. I pakken vår har vi valgt en lue som er lett og figursydd, slik at den går ned over ørene. Samtidig er den elastisk, så du kan fortsatt ha på deg høretelefoner. Den er også laget av et svettetransporterende materiale slik at du ikke koker over. 


(PS: Tilbudet på 69,50 kr. gjelder kun for denne vinterpakken som vi har kjøpt inn i et begrenset antall. Men du rekker nok å lese ferdig før den er utsolgt, så vi fortsetter gjennomgangen.)

Necktube

En necktube er uunværlig i kulda. Det myke stoffet er så tynt at det fint kan være under halsen på løpejakka. Og når vinden biter, er det herlig å kunne dra det elastiske stoffet helt opp over nesa. 

LED-lys

Det er bra med reflekser. Men de virker bare når det kommer lys på den, så hvis du vil være helt sikker på å bli sett, må du ha lys på deg. Derfor får du et elastisk armbånd med innebygget LED-lys. Vi har også valgt ut en klype som kan settes bakpå løpeskoen, og som også har LED-lys. Begge LED-lysene kan pulsere raskt, langsomt eller lyse konstant. Da er du helt sikker på at du blir sett! 


Vi håper du synes treningspakken vår er like spennende som vi synes. Og så koster den som sagt bare 69,50kr. (+ porto 29,50 kr.). Du kan selvsagt også velge å legge deg på sofaen med en pizza og en stor cola. Prisen er den samme, men vi vet hva du blir mest glad for ...

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: