Bli glad av vinterløping Det er fristende å legge løpeskoene på hylla for vinteren. Men ikke gjør det – vinterløping gjør deg nemlig glad!

Løp om vinteren – vær klar når våren kommer

Hva med å starte det nye året på veien mot toppen? Løper du gjennom vinteren unngår du det klassiske formfallet som inntreffer etter bare to uker etter trening. Se syv gevinster ved vinterløping – og få programmet som holder deg i gang hele vinteren.

4. desember 2012

Ikke legg løpeskoene i vinteropplag. Holder du fast ved løpeturene vinteren gjennom, garanterer vi store gevinster for både kropp og sjel. Humøret blir bedre, du får mer energi og kan glede deg over flere klare helsegevinster hver eneste gang du snører skoene og kommer deg ut i den klare vinterluften.

Begynner? Ingen grunn til å vente!

Vintersesongen er faktisk et fint tidspunkt for deg som vil begynne å løpe.

Man har stiene for seg selv og slipper å klemme seg inn i tettsittende løpeshorts og T-skjorte. Om vinteren skjuler du kulemagen under en romslig løpejakke. Det betyr at du kan forbrenne overflødige kilo uten at det går utover forfengeligheten.

En annen fordel ved å starte opp som begynner om vinteren er at formen er så god når våren kommer, at du kan konsentrere deg helt om å bare nyte løpeturene.

Se løpeprogrammer lengere nede på siden.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: