Maratonløp for de tøffe - og rike

Har du lyst til å løpe et maratonløp hver dag i sju dager på sju kontinenter? Da er World Marathon Challenge noe for deg. Men det er ikke gratis ...

18. januar 2018 av Christian Thestrup

Den 30. januar lyder startskuddet til årets World Marathon Challenge. Det er et løp - eller rettere sagt en løpeserie - der du skal løpe et maratonløp sju dager på rad - et på hvert av verdens kontinenter. Første løp foregår på Antarktis - nærmere bestemt ved den russiske forskningsstasjonen Novolazarevskaya. Dagen etter blir man fløyet til Sør-Afrika, hvor det er maraton i Cape Town, og deretter følger Perth, Dubai, Lisboa, Cartagena og til slutt Miami. 7 løp på 7 dager. Og når først påmeldingsavgiften er betalt, trener du stort sett ikke å tenke på noe annet enn å snøre på deg skoene og løpe. 

World Marathon Challenge blir arrangert for fjerde året på rad. Det første året var det 12 påmeldte, og i år er det hele 54 løpere på startstreken. Prisen for å delta er 36 000 euro (ca 346 000), i tillegg kommer reisen fra hjemlandet ditt til Capetown, der turen starter, og reisen hjem fra Miami, der turen slutter. Men du får jo medalje etter hvert løp. Og en t-skjorte. Dessuten er det 1000 euro i rabatt hvis du betaler hele turen på en gang, så kanskje du bør vurdere det likevel? 

Hold formen

Løp gjennom kulde og vind med Aktiv Trening. Akkurat nå tilbyr vi våre lesere velkommen med en suveren løpejakke fra Diadora sammen med tre numre av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon). Jakka har en glidelås som går høyt opp i halsen og er forsynt med meshpaneler i nakken, under armene og nedover ryggen, noe som gir naturlig utlufting så du ikke koker over på løpeturen. I tillegg gir panelene jakka super mobilitet og bevegelighet, og det finnes ikke noe verre enn å slåss mot en jakke med dårlig passform når du løper. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: