Les også

Løp i varmen

© Gruizza / iStock

Redaksjonens favorittpodkaster

En lang og rolig løpetur er perfekt til å fordype seg i en spennende podkast. Her er redaksjonens fem favoritter.

16. juli 2015

Sannhetsministeret Radioprogram med komiker Dag Sørås. Med gjester gir han sine subjektive meninger om uka som har gått – og det kan medføre både smil og et par vekkere.

Sannhetsministeriet

Radiodokumentaren NRK P2s prisbelønnede Radiodokumentaren har holdt på side 1989. Temaene kan være alt mellom himmel og jord, så her er det ikke vanskelig å finne interessante historier som både underholder og informerer.

NRK P2 Radiodokumentaren

Foppall med Bernt Hulsker Nyheter fra fotballverden med kjappe replikker og gode historier, gjerne inkludert aktuell, men til tider mindre viktig trivia fra fjern og nær. Den avslappede tonen mellom programlederne Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen fungerer godt.

Foppball

This American Life Klassisk og anerkjent amerikansk dokumentarkanal. Hver uke tar de for seg et nytt tema og behandler det på nye og overraskende måter som gir bredere innsikt i temaet.

thisamericanlife.org

Serial Verdens mest populære podkast, noensinne. Serial er en radiodokumentar om mordet på en ung tenåringsjente på 90-tallet og om fyren som – kanskje – myrdet henne. Historien gjennomgås i detaljer, nye spor graves frem, mens andre betviles. Etterforskningen foregår for åpen mikrofon og det er gyselig spennende.

serialpodcast.org

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: