Se årets mest vanvittige løpefilm - gratis

Nå kan du endelig se den fantastiske filmen Where Dreams Go To Die, som følger ultraløperens Gary Robbins og hans forsøk på å gjennomføre det legendariske og vanvittig harde løp The Barkley Marathons.

1. juni 2018

The Barkley Marathons. Hvis du kjenner til løpet, vil sikkert bare navnet få de små hårene på armene til å reise seg. Og hvis du ikke gjør det, har du en stor opplevelse i vente. Løpet består kort fortalt av fem runder på cirka 35 kilometer, som skal løpes i en skog i løpet av 60 timer. Løpet ble avviklet første gang i 1986, og siden den gang har rundt 1000 løpere forsøkt å gjennomføre løpet - bare 15 har gjort det. 

En av dem som har gjort forsøket er den kanadiske ultraløperen Gary Robbins. I fjor ble treningen hans, forberedelsene og anstrengelsene under løpet filmet av hans gode venn, The Ginger Runner, og resultatet har blitt en fantastisk dokumentarfilm. Tittelen er Where Dreams God To Die, og det passer godt på nerven i The Barkley Marathons, som er et løp som kan ta knekken på selv de tøffeste løperne. 

Filmen har bare blitt vist på utvalgte kinoer og den har blitt solgt på nett. Men nå har folkene bak filmen lagt den gratis ut på YouTube, og den er helt fantastisk. Så slå av lyset, ta på det kompresjonsstrømpene og len deg tilbake i sofaen, for dette er bra - skikkelig bra.  

Vi anbefaler: Genialt løpebelte

Nå kan du oppbevare telefon, nøkler og kredittkort på en enkel og trygg måte når du trener. Med dette smarte beltet kan du nemlig ha alle de viktige tingene med på løpeturen, sykkelen eller på treningssenteret. Beltet har to lommer som kan utvides og holde fast tingene dine, så du nesten ikke merker at du har dem med. Med de to lommene kan du ha nøklene i den ene, mens telefonen kan ligge sikkert og uten å bli ristet i den andre.

Den store lomma har en liten utgang til høretelefonene på baksiden, og beltet er også vannavvisende slik at tingene dine ikke blir våte. Akkurat nå får du det geniale beltet sammen med to utgaver av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr i porto og ekspedisjon), TOTALT 99 kr. Du får også med en digital løpeguide med mange tips om hvordan du blir en raskere og bedre løper. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: