Seks gode grunner til å løpe om vinteren

I de kalde vintermånedene kan det være vanskelig å finne motivasjon til å løpe. Meld deg på et vinterløp - det er mange gevinster å hente!

13. januar 2019 av Jesper U. Larsen

1. Motivasjon

Motivasjonen til å trene øker når du har et mål. Ligger det en konkurranse og venter på deg, er du mindre tilbøyelig til å la deg stoppe av dårlig vær og andre unnskyldninger.

2. Løpeform

Fordi du trener målrettet og kontinuerlig, kommer du ut av vinteren i enda bedre løpeform. Samtidig utgjør konkurransen i seg selv en fremragende treningsøkt.

3. Energi

Mosjon er et viktig våpen mot det dalende energinivået mange av oss opplever i de mørke månedene. Løpet og treningen gir deg større fysisk og mentalt overskudd.

4. Fellesskap

Vi er generelt mindre sosiale om vinteren. Overtal vennene dine til å melde dere på et løp sammen – så er det en anledning til å møtes, både til trening og på selve løpsdagen.

5. Opplevelser

Det er alltid morsomt å delta i et løp når stemningen er på topp og adrenalinet pumper i kroppen. Velger du f.eks. et terrengløp, får du en annerledes naturopplevelse.

6. Råstyrke

Mentalt gir det hår på brystet å få løpt selv om været er elendig. Og under selve løpet presser du deg mer enn du er vant til – og trener dermed evnen til å tyne deg selv.

Få et par suverene vintertights

Nå er det slutt på å fryse på løpeturen. For bare 99,50 får du nå et par flotte løpetights som er designet for å sitte inntil kroppen og holde kulda ute. Dermed kan du nyte løpeturen og bruke energien på å løpe i stedet for å varme opp kroppen. De sorte tightsene er elastiske, har glidelåser ved anklene og sitter herlig tett inntil kroppen. Det er reflekser ned langs siden av beina, slik at du blir sett på mørke kvelder og bak er det en lomme med glidelås til nøkler, kort, energibar eller lignende. Akkurat nå får du de flotte tightsene sammen med tre numre av Aktiv Trening for bare 99,50 kr (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.). Så da er det ikke lenger noe problem å nyte treningen og komme godt i gang med 2019. Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: