Sett fart på treningen med en trøye fra Craft

Gi motivasjonen et boost og få et fantastisk treningsår sammen med Aktiv Trening og en flott treningstrøye fra Craft.

8. mars 2018

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en genial treningstøye som følger alle kroppens bevegelser, og som nye abonnenter akkurat nå kan få sammen med Aktiv Trening. Komforten er på topp, og trøya har god pusteevne. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens på litt varmere dager fungerer den som ytterste lag.

Trøya er designet med en lang glidelås foran, og det gir gode muligheter for ventilasjon. Hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den glides helt opp slik at den høye halsen blir en deilig, tett krage.


Du merker med den gang at Craft er vant til å lage kvalitetsbekledning. Genseren har en flott passform, og uansett om du bruker den på treningssenteret eller en løpetur, er det en fornøyelse å kjenne hvordan stoffet følger bevegelsene dine - uten å hemme dem.

(PSST! Akkurat nå ønsker vi våre lesere velkommen med et spesialtilbud der du kan få genseren fra Craft og tre utgaver av Aktiv Trening for KUN 99,50 kr. Her kan du lese mer.)

Glidelåsen foran er ekstra lang, og det gir gode muligheter for ventilasjon. Hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den glides helt opp slik at den høye halsen blir en deilig, tett krage. En fin detaljer at glidelåsen skjules under en liten stoffkappe, slik at den ikke gnager eller klør mot halsen. Den er også skjult inni, slik at den ikke gnisser mot brystet. 


Ermene er laget som såkalte Raglan-ermer. Det betyr at du unngår sjenrende sømmer i armhulene, som ellers kan gnage når du svinger armene. En annen fin detalj finner vi i enden av ermene. De er nemlig designet slik at de går over  håndryggen, noe som er deilig fordi det gjerne er et sted du fort blir kald.

Har du ikke et abonnement på Aktiv Trening? Akkurat nå ønsker vi nye lesere velkommen med Crafts flotte treningsgenser og tre utgaver av Aktiv Trening for KUN 99 ,50kr. (+49,50 i porto og eksp. ) Du sparer 739 kr. Her kan du lese mer. .


Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: