Vinn de flotte Roadhawk FF fra Asics

Bli rask både på løpeturen og til hverdags med Roadhawk FF fra Asics. Sjekk hvordan du kan vinne dem.

12. oktober 2017 av Redaktionen

Som du kan lese i den kommende utgaven av Aktiv Trening er vi ganske fornøyde med den nye Roadhawk FF fra Asics. Og det har du også muligheten til å bli. I samarbeid med Asics lodder vi nemlig ut to par sko - et par damesko og et par herresko -  som du kan vinne her. 

Roadhawk FF er en sko som både er laget både for løping og hverdagsbruk. Med den nye modellen FF kaster Asics seg på den økende trenden der vi ikke bare vil nøye oss med å se aktive ut når vi trener. Stilen fra løpebaner og treningssentre er rett og slett å rykke inn i det offentlige rom, noe Roadhawk FF er et godt eksempel på. En rask og responsiv sko som fint kan brukes til hverdags.  


Da vi her i Aktiv Trening testet skoen skrev vi følgende: ”Den leverer en fast, men ikke for fast, demping og bidrar til en god og rask stegavvikling. Totalt skaper overdelen og sålen en lett og flott sko som ikke gjør ting mer kompliserte enn de er. Et opplagt valg for den nøytrale løper. Både til lange turer og tempoturer. 

Høres det ut som dette passer for deg? Så svar på spørsmålet og delta i konkurransen nedenfor.

Når du deltar vil du samtidig motta våre nyhetsbrev med artikler og tips til trening, kosthold og motivasjon. Og hvis du skulle finne ut at du ikke er interessert i å bli bedre når det gjelder trening, kan du alltids melde deg av igjen.

Vinneren får direkte beskjed.


Hvor mange striper er det i Asics-logoen på siden av Roadhawk FF?

Hvilken skostørrelse bruker du?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: