© iStock

De lateste tipsene til en veltrent kropp

Det er hardt å trene. Spesielt hvis du vil ha en veltrent kropp. Vi har funnet de lateste tipsene til deg som ikke orker å bruke all tiden din på treningssenteret.

19. april 2017 av Anja Bruneskjold // I FORM

Hvis du er en av dem som er lei av å bruke timevis på treningssenteret for å få den kroppen du drømmer om, så sjekk disse tipsene.

1. Drikk vann

Det er superviktig at du drikker masse vann før måltidene. Hvis du vil vise fram musklene, må du nemlig fjernet det fettet som sitter utenpå dem. En enkel måte å miste noen ekstra kilo på, er å drikke et til to glass vann før hvert måltid. Vannet legger seg som en ekstra bunn i magen. Da er det ikke plass til så mye mat - og du unngår å overspise.

2. Spis sterk mat

Sterk mat er kjent for å sette fart på forbrenningen. Og ulike krydder som settes sammen, gir en raskere metthetsfølelse. Igjen: du unngår å overspise. 

3. Visualiser musklene dine

Det høres kanskje rart ut, men undersøkelser viser at hvis du forestiller deg at du har større muskler mens du trener, så øker du innsatsen opp til 53 prosent. Og så FÅR du faktisk større muskler. Win!

4. Sitt på en annen stol

Det er ikke fordi du skal sitte på en stol som er ubehagelig. Men undersøkelser viser at jo mer ubehagelig stolen du sitter på er, desto mer beveger du deg rundt for å sitte så godt som mulig. Og det får deg til å forbrenne flere kalorier. Du bruker også noen av de største muskelgruppene hver gang du beveger deg selv fram og tilbake på stolen.

5. Bruk en EMS-maskin (elektrisk muskelstimulering)

Det kan for eksempel være et belte eller noe annet som stimulerer musklene dine, uten at du gjør noe. Disse "maskinene" har blitt diskutert i det vide og det brede, så det er egentlig opp til hver enkelt å vurdere om det fungerer. Her i redaksjonen foretrekker vi et ordentlig apparat fra treningssenteret. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: