La en fototapet hjelpe deg med treningen. På bildet: ​Fototapet Mountain Ski, ​chilli.no 

La inspirerende tapeter skape et treningsrom for deg

Synes du det er vanskelig å holde motivasjonen oppe når du trener hjemme? Et tips er å dekorere veggene der du trener med fototapeter. Dette gir deg noe konkret å krige for og samtidig er en fototapet et passende målbilde.

21. november 2019

Det finnes mange forskjellige grunner til å trene hjemme i stedet for på treningssenteret. For at du skal v​ære like effektiv och fokusert som du er på treningssenteret eller i løpebanen er du nødt til å skape en god innramming av et miljø som ikke ligner miljøet hjemme. Dette vil også hjelpe deg å ta din trening på alvor. 

En enkel og effektiv måte å l​øse dette på er ved å sette opp ​tapeter med inspirerende bilder der du trener. Da skiller seg miljøet der du trener fra miljøet hjemme. 

Lag en innramming for din treningsplass med fototapeter. Denne fantastiske b​ølgen er fra chilli.no och heter ​Fototapet Ocean Wave 

Lag en plass som skiller seg fra hjemmemiljøet 

En fototapet kan åpne et helt rom och forandre miljøet. På kort tid vil du bli flyttet til andre steder og andre land, til sandstrender og til stier i skogen der du løper. Du blir flyttet til et intensivt miljø når du trener.

Formålet med fototapeter er å lage en plass hvor det er greit å svette og der du virkelig kan fokusere på din trening, och dine rutiner i forbindelse med dette, utan å bli forstyrret og avbrutt av hverdagen og alt annet som må gjøres. 

Det blir mye lettere å trå på treningssykkelen hvis du nesten kan føle at du er på motorveien og sykler mot bratte fjell. På bildet: ​Fototapet The Long Road, chilli.no 

Noe å kjempe for 

Bortsett fra å lage et rom i rommet vil fototapeten hjelpe deg å holde deg motivert. Fototapeten hjelper deg å nå dine mål med din trening. Du kanskje trener styrke og sliter hjemme til vinteren da du skal stå på ski eller du kanskje trener til sommerens sykkelturer eller løp.

Velg en fototapet som hjelper deg å nå dine mål. Hvis du trener beina for å kunne stå på ski til vinteren kan det ​v​ære lurt å dekke veggen med et bilde på et isfjell og skiløpere som dundrer nedover fjellet. Da blir det garantert lettere for deg å trene.

I velfylte butikker finnes ​tusenvis av ulike fototapeter å velge blant. Med et passende bilde vil din trening få seg et fantastisk boost! 

Med en tiger på veggen blir det lettere å holde energinivået oppe. På bildet: ​Fototapet Tiger Jump, ​chilli.no 

Gjør som Rocky Balboa ville gjort 

Med en fototapet som ser ut som en murvegg kan du forvandle treningsrommet til det tøffeste rommet for boksing du kan forestille deg. Heng opp en sandpose fra taket og begynn å bokse som om du hadde vært Rocky Balboa. Trenger du mer adrenalin? Trenger du å jage deg opp enda mer? Sett opp en tapet på veggen som forestiller en brølende tiger og syng for alt lungene dine takler: ​Eye of the tiger. ​Den aller beste sangen når du trener.

Prøver du å få opp kondisjonen til sommerens viktige sykkelløp? Kjøp en tapet med en svart, nylagt asfalt i et landskap som blir spist opp av den sterke solen. Sett din treningssykkel langs tapeten och begynn å trå. Med litt fantasi kommer du til å føle vinden mot kinnet och beina. 

Dekk veggen i yogarommet med en fototapet som forestiller en Buddha-statue. På bildet: Fototapet Forest Prayer​, chilli.no 

Finn ro i deg selv 

En fototapet kan også hjelpe deg å finne ro slik at du kan komme deg godt tilbake etter trening. Velg et bilde som passer deg. Du kanskje drømmer om å få slappe av ved siden av en sjø, en bjørkeskog, et fjell eller kanskje en eksotisk strand med mye sol?

Lag et hjørne hjemme der du kan slappe helt av og legg en yogamatte på gulvet. Legg deg ned på yogamatten och pust rolig samtidig som du lar tankene dine være i fred. Etter alle inntrykk

gjennom dagen kan det være deilig å bare få slappe helt av. Da kan du drømme deg bort til et vakkert landskap å bare la det være akkurat slik det er. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: