© istock

Tre grunner til at treningen din har gått i stå

Har treningen din gått i stå, og føler du at du ikke får nok igjen for innsatsen du legger ned? Slik kommer du deg videre.

4. juni 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Har du mistet motivasjonen til å trene, eller føler du ikke at du får det du ønsker ut av treningen? Da har du kanskje kjørt deg fast. Vi har samlet tre grunner til at treningen din har gått i stå - og gir deg svaret på hvordan du kommer deg i gang igjen!

Du mangler et konkret mål

Det er viktig å ha et mål med treningen, uansett hva dette målet er. I stedet for å ha et mål om å gå ned i vekt, så bestem deg i stedet for hvor mange kilo du vil gå ned. Hvis du gjerne vil klare å løfte tunge vekter eller løpe raskt, så bestem deg for HVOR tunge og HVOR raskt. Fortell andre om målene dine, det vil holde motivasjonen oppe.

Du har ingen plan

Sørg for å lage en plan som stemmer overens med det du ønsker å oppnå. I stedet for å benytte en tilfeldig treningsplan du har funnet på nettet, så vurder grundig og sjekk om den egentlig fører deg nærmere målet ditt. Hvis målet ditt er å løpe maraton, så spør folk som har peiling på maraton om hvordan de vil legge opp planene.

Du har for mange unnskyldninger

Ja, det regner. Ja, du har hatt en lang dag. Ja, du kan jo bare trene ekstra hardt i morgen. Men nei, kom deg av gårde. Det er utrolig vanskelig å oppnå målene sine hvis man kommer med unnskyldninger hver gang man skal av gårde. Sett av tid til treningen og prioriter den.

God trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: