Nyttårsforsettet Det her er jo fantastisk! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?!© Pavel G.

Nyttårsforsettet

Nyttårsforsettet møter opp på treningssenteret i januar, full av pågangsmot. Noen ganger holder det ikke til februar engang.

Kjennetegn: Årsskiftet er som kjent en god anledning til å legge om livsstilen, og denne damen har bestemt seg for at nå skal det skje. Hun stiller i splitter nytt treningstøy og er full av pågangsmot. I det hele tatt lurer hun på hvorfor hun ikke har gjort dette før, for det er jo ikke vanskelig å sette av tid til trening hvis man bare vil.

Det hun ikke vet, er at de faste kundene på treningssenteret gleder seg til februar. Da er de fleste av ”nyttårsforsettene” forsvunnet, og det er ledige apparater og null kø.

Fallgruver: Det anslås at omtrent halvparten av medlemmene på treningssentrene er støttemedlemmer. Risikoen for at man parkerer medlemskortet i skuffen etter hvert, er altså temmelig stor.

Et godt råd: Variasjon er nøkkelen til å fortsette med trening. Sørg for å bytte ut øvelsene med jevne mellomrom, gå på gruppetrening og få med en treningsmakker hvis det er vanskelig å komme seg av gårde. Få flere tips om trening.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: