© marathon-photos.com

Knut Beck Engebretsen - over toppen

Birkenvinner Knut Beck Engebretsen er en gjenganger på toppen av resultatlistene i langrenn. Det viktigste for å holde på motivasjonen er ifølge Knut at man har det morsomt når man trener og konkurrerer.

5. desember 2013 av Peter Bollerup Andersen

President i Overtoppen IL, Knut Beck Engebretsen, er en over gjennomsnittet travel mann og en gjenganger på toppen av resultatlistene i langrenn. Og det viktigste for å holde på motivasjonen og oppnå resultater er ifølge Knut at man har det morsomt når man trener og konkurrerer.

Hva er Overtoppen? OverToppen IL er en treningsgruppe med utgangspunkt i et studentmiljø der langrenn var sentralt. Vi trener, drar på utvalgte konkurranser og har mye moro sammen. Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med følgende formålsparagraf : ”Formålet med OverToppen er å bidra til å fremme medlemmenes helse, herunder å sikre opprettholdelse av deres evne til å delta i sosialt samkvem.”

Altså en temmelig useriøs profil – og markedsjefen har utstyrt oss med glorete gule skidresser som synes på to mils avstand.

Resten av intervjuet med Knut Beck Engebretsen kan du lese ved å klikke her:

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: