© Colourbox

Behold motivasjonen i spinning

Spinningsykkelen er i særklasse et av de mest effektive treningsverktøyene du kan gi deg i kast med. Her ser du hvordan du holder på motivasjonen.

29. januar 2017 av Jacob Teilmann.

Kunsten er å gjøre gjøre de svettedryppende øktene på treningssenteret til en morsom og energigivende vane du verken kan eller vil være foruten.

Slik beholder du treningslysten i spinning

Analyser situasjonen: Når du har holdt på en stund og nyhetens interesse kanskje dabber litt av, så spør deg selv hvorfor du egentlig driver med spinning. Møter du bare opp, setter deg på sykkelen, tråkker i vei, dusjer og går hjem? Hvis ja, skal det ikke så mye til før det hele blir kjedelig, og du fristes til å droppe treningen. Ha derfor i bakhodet hvorfor du faktisk møter opp, og hva treningen gjør for deg – gir deg energi og overskudd, løfter kondisjonen, gjør det lettere å holde vekten, osv.

Prøv en pulstime: Når du ikke lenger er helt fersk, men er blitt vant til instruktør, pedaler og belastning, kan du løfte nivået ved å prøve en time med pulsmåling. Det tilbys på mange sentre og på forskjellige nivåer. Her blir du virkelig utfordret, for du kan ikke lure verken instruktøren eller deg selv.

Hvis du vil ha flere gode råd for å holde fast ved spinningen, kan du laste ned vår PDF og se hvordan du beholder lysten.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: