Derfor bør du date en kvinne som løfter vekter

Det er mange gode grunner til at kvinner som løfter vekter er best! Vi har samlet sju gode grunner til å date en kvinne som klarer å bære tunge ting.

30. september 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Er du så heldig at du allerede har en kjæreste som løfter jern? Da kjenner du sikkert igjen disse positive tingene ved å date en kvinnelig treningsnerd!

#1 Du blir aldri bedt å å bære sekken hennes fordi den er for tung. Hun vil heller få strekk i skulderen enn å innrømme at hun ikke klarer å bære den selv.

#2 Hun er ikke redd for å se dum ut. Når du er vant til å se ansiktet hennes mens hun tar 60 kilo i benkpress, så er det likegyldig for henne om sminken sitter perfekt på en sofa-søndag.

#3 Du blir ikke skjelt ut hvis du sier at baken hennes ser stor ut. Til gjengjeld får du garantert en high-five!

#4 Du har en evig treningspartner. Det er alltid lettere å komme seg av gårde til treningssenteret når dere er to.

#5 Du kan snakke om markløft og biceps-curls så mye du vil. En romantisk middag kan GJERNE inneholde en samtale om hvor mange gjentakelser man bør ta i et et omfangsrikt split-program.

#6 Hun kommer til å være en evig årsak til at du trener hardt nok. Det finnes ikke noen bedre motivasjon enn at hun haler inn på deg i kick-backs!

#7 Flyttingen tar halvparten så lang tid når dere er to som kan bære de tunge tingene. Det samme gjelder når vinterdekkene skal hentes på loftet eller det skal hentes ved til peisen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: