© Valling.com

Derfor bør du trene med TRX

I utgangspunktet er det ikke mer komplisert enn en lang rem med to håndtak, men enkelheten til tross kan TRX-systemet brukes til svært effektiv styrketrening som aktiverer samtlige muskler.

31. august 2012

Alle øvelsene foregår med din egen kroppsvekt som eneste belastning. Ved å justere hvor høyt remmene henger, og dermed hvor bratt vinkel du ligger eller står i, kan du gjøre deg ”tyngre”, slik at vanskelighetsgraden blir høyere.

Det betyr at du får tilstrekkelig utfordring enten du har årelang treningserfaring eller nettopp har bestemt deg for å gjøre noe med formen.

5 gode ting ved TRX

  1. Løkkene kan brukes på en rekke forskjellige måter. Du kan holde rundt skumgummidelen eller legge enten vristen eller hælen i løkkene.

  2. Med et enkelt håndgrep kan de to løkkene samles til én enhet. Det utvider antall mulige øvelser betydelig, særlig med rotasjonsøvelser som virker på kjernemusklene.

  3. Det går raskt å justere lengden på remmene ved å flytte en krok ett hakk høyere.

  4. Materialene er ekstremt slitesterke og tåler virkelig mye juling. Skumgummigrepet er like helt selv etter et helt år ute i hagen.

  5. Løkken er stor nok til å nå rundt de kraftigste bjelkene, men kan likevel tilpasses de tynneste rør. Dermed er det alltid mulig å finne et solid og egnet ankerpunkt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: