Fem ting du bare forstår hvis du er medlem på et treningssenter

Det er mange ting man ikke er klar over før man melder seg inn på et treningssenter!

29. september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Før man starter på et treningssenter er det mange ting man rett og slett ikke er klar over. Men hvis du er en av dem som trener på et senter, kan du garantert nikke gjenkjennende til flere av disse tingene.

#1

Du blir kjent med mange mennesker når du trener - men du lærer aldri helt navnene deres. Det kan hende du flere ganger trener ved siden av en person og utveksler tips med han eller henne, uten at det betyr at dere noen gang sier navnene deres.

#2

Det er umulig å unngå både ønskede og uønskede trenings- og kostholdsråd fra de største karene på senteret. De bruker tross alt mye av tida si på å trene og spise riktig for å nå målene sine - og da kan det være vanskelig ikke å øse av sin kunnskap.

#3

Folk har veldig ulikt syn på personlig avstand og hygiene. Du vil trolig ofte komme utfor at det er en som gjennomfører en hel samtale i garderoben splitter naken. Samt at det definitivt ikke er alle som mener det er viktig å tørke av apparatene etter seg.

#4

Uansett hvor mye treningstøy du kjøper - er t-skjorta alltid til vask når du skal bruke den ...

#5

Plutselig handler det ikke bare om trening lengre. Når du for alvor er bitt av treningen, så virker er et ikke nok bare å konsentrere seg om treningen. Du kommer til å se på annerledes på kosthold, søvn og alkoholinntak enn du gjorde tidligere.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: