Ferietrening: 6 øvelser du kan gjøre på hotellrommet

Hold formen ved like i ferien - helt uten utstyr.

15. mai 2019 av Jesper U. Larsen

Skal du på ferie et sted uten treningsutstyr, eller vil du bare ikke bruke for mye tid i ferien på trening, kan du enkelt vedlikeholde formen med en kort og effektiv treningsøkt på hotellrommet.

For det finnes mange gode øvelser som verken krever utstyr eller plass. Her har vi samlet seks av våre favoritter som utfordrer hele kroppen.

Bulgarsk utfall

Plasser den ene foten på hotellsengen bak deg og senk deg ned på det andre beinet. Denne effektive øvelsen trener både lår og rumpe, og du utfordrer samtidig balansen og koordinasjonen. Se den her.

Decline push-up

Armhevinger trener primært brystmusklene, men også skuldre, armer og magemusklene får en god dose trening. En litt hardere variant er denne, der du har føttene oppå senga eller stolen bak deg. Se den her.

Omvendt roing

Er det et ganske solid bord på hotellrommet, bør du ha denne øvelsen for øvre del av ryggen og armene på programmet. Legg deg under bordet og trekk deg opp. Se den her.

Fjellklatreren

Her får du trent magemusklene, skuldrene og til dels armene på en gang. Hvis du setter opp farten, får du også pulsen i været. Se den her.

Dips

På hotellrommet kan du ta denne triceps-øvelsen med hendene på sengekanten. Se den her.

Burpees

Vil du trene mange muskler på én gang og samtidig få opp pulsen, er burpees en av kroppsvektøvelsene du bør prøve. Her skal du både ta armhevinger og hoppe. Se den her

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: