Fire råd som sikrer suksess i treningsrommet

Det er fort gjort at treningen blir en vane som aldri helt gir resultater. Men med disse fire rådene får du suksess med treningen!

12. juni 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Hvis du sitter fast i de samme, gamle rutinene som ikke fører deg noen steder, så er det smart å ta til seg disse rådene!

Hvis du vil lykkes med treningen, så må du la forfengeligheten bli igjen i garderoben.

Det kan være tøft å stirre på de topptrente karene og de veltrente kvinnene utene å føle seg underlegen. Men glem omgivelsene og ha fokus på DITT mål. Jobb deg gjennom det, og dropp bekymringer om hvordan du ser ut eller hva andre tenker.

Du trenger ikke bruke ALLE maskinene eller ta ALLE gruppetreningstimer.

Når man trener på et senter er det fort gjort å overbevise seg selv om at man blir bedre hvis man benytter seg av alle mulighetene som er der. Dropp den tankegangen, og finn ut hva som virker for nettopp deg og din kropp!

Funker det ikke - så dropp det.

Hvis du ikke oppnår det du ønsker med treningen din, så gjør om. Bytt ut størrelsen på vektene, antall repetisjoner eller intensiteten - og finn ut hvordan du får best resultat.

Spør de som har fått de resultatene du ønsker deg.

Ser du en person som har fått de resultatene du ønsker deg - så spør hvordan de har fått det til. Hvilke øvelser har de gjort, og hvordan har kostholdet dere vært? De du spør kommer til å ta det som en kompliment, og du vil få gode tips til hvordan du oppnår det samme.

God trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: