© Istock

Se ekspertenes tre beste styrkeøvelser

De fleste trener styrke med de samme øvelsene år ut og år inn. Men variasjon er viktig for å få en sterk kropp. Vi spurte tre av Norges beste trenere om hvilken favorittøvelse de ville anbefale å ta med i programmet.

Ekspertenes beste styrkeøvelser

Det kan trygt sies at de har en solid CV – alle de tre trenerne har bidratt til å gi nordmenn på alle nivåer en knallhard kropp:

Kari Jaquesson ... er kanskje best kjent fra den daglige morgentrimmen på TV2. ”Hele Norges” personlige trener har undervist i aerobic i over tyve år og er en av Norges mest ettertraktede instruktører. Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme.

Eirik Myhr Nossum ... er hovedtrener for Petter Northug og trener for Lyn Ski. Han er også hovedtrener for Team Kollen, som er juniorsatsingen til Oslo Skikrets og Norges største og beste juniorteam.

Yngve Andersen ... er personlig trener og grunnlegger av Mykjemeir og Meir-trening. Utdannet ved Norges idrettshøyskole. Kjent fra blant annet TV-serien Puls, der han i en årrekke har gitt seerne råd om trening.

De tre beste styrkeøvelsene Last ned artikkelen og se hvorfor ekspertene anbefaler de geniale øvelsene, og hvordan de utføres.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: