3 snarveier til vaskebrett

Veien til å få vaskebrett kan virke lang og hard. Men ved å benytte disse 3 snarveiene vil du fort kunne få resultater!

3. mai 2016

En sixpack spretter ikke fram på magisk vis bare fordi du piner deg gjennom serie etter serie med situps. Det anslås at en sixpack handler 75 prosent om kosthold og 25 prosent om trening. Det krever derfor en revurdering av hva man putter i munnen, hvis man vil ha det ettertraktede vaskebrettet på magen. Vi har samlet en liste med de tre viktigste elementene for å nå målet.

TIPS #1 – dropp alt som er usunt

Det krever disiplin å få vaskebrett. Du bør droppe både hvitt sukker, bearbeidede matvarer, alkohol og kornprodukter. Det virker kanskje drastisk, men i tillegg til at det vil være lettere å få markerte magemuskler, vil det også øke energinivået og gi deg generelt bedre helse.

TIPS #2 – vær forsiktig med utholdenhetstrening

I tillegg til at det kan være en forferdelig tanke å skulle slepe seg ut på veien for å løpe haugevis av kilometer, så er det heller ikke nødvendigvis den beste metoden til å oppnå vekttap og få sixpack. Intervalltrening med høy intensitet er derimot en sikker vinner når det gjelder å forbrenne fett og beholde muskler. For eksempel vil en HIIT-trening på 20-30 minutter, inklusiv pauser på lav intensitet, være et perfekt alternativ.

TIPS #3 – reis deg opp

Crunches og situps er klassiske mageøvelser, men de er også begge eksempler på øvelser hvor du ligger nede. Sørg i stedet for å reise deg opp, og erstatt de nevnte øvelsene med for eksempel markløft, knebøy og crossfit-øvelsen thrusters. På den måten får du trent større deler av kroppen.

rel="nofollow">Ny bag til treningstøyet? Få en stilig kvalitetsbag fra Salomon sammen med Aktiv Trening til SVÆRT nedsatt pris.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: