Knebøy gir sterk mage

Glem situps. Knebøy er langt bedre når du skal trene magen.

20. august 2013

Nå kan du endelig glemme de utallige situpsene i jakten på en sterk og flat mage. I stedet kan du trene knebøy og markløft.

Slik gjør du perfekte knebøy!

Forskere i Florida har kommet frem til at såkalte flerleddsøvelser der du bruker mange deler av kroppen på én gang, er langt bedre til å styrke magemuskulaturen enn kjerneøvelser, øvelser på ball og mageøvelser med vekter.

Forskerne går faktisk så langt at de slår fast at du kan droppe situpsene helt hvis du trener flerleddsøvelser som knebøy og markløft. Øvelsene tvinger deg nemlig til å stramme musklene i hele kroppen maksimalt for å holde balansen.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

Vil du ha en sterk kropp og unngå skader? Akkurat nå kan du få vårt store treningssett til en helt fantastisk intropris. Settet består av et magehjul, en treningsmatte og treningsstrikker samt en stor guide med øvelser, slik at du kan trene hele kroppen hjemme. I tillegg får du 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som hver måned er stappfullt av inspirasjon, motivasjon og gode råd til treningen. Det beste av alt er at du får alt for BARE 99,50 kr (+49,50 kr i porto - totalt 149 kr.). Det har aldri vært billigere å komme i form. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: