Sixpack - slik får du sixpack
Slik får du sixpack Få sixpack på 6 uker! Følg sixpackplanen til Aktiv Trening, så er snart magen flat, veltrent og klar for strandsesongen. © Colourbox

Sixpack-kuren: Flat mage på 6 uker

Her har du kuren som gir vaskebrettmage på rekordtid. Vi har satt sammen en komplett plan, som ved hjelp av blant annet fettforbrennende kosthold, målrettet magetrening og nok søvn, garanterer en flat mage med veldefinerte muskler om bare seks uker. Her får du hele kuren.

4. april 2017 av Martin Kreutzer

Sixpack-kuren

Gruer du deg til å gå med badebukse? I så fall kan du prøve vår supereffektive sixpack-kur som garanterer synlige resultater på bare seks uker.

Med sixpack-kuren har vi satt sammen den nyeste kunnskapen rundt kosthold, trening og livsstil og skapt en plan som målrettet styrker magemusklene og bekjemper magefettet på flere fronter.


Sixpack og kosthold

Kostholdet skal ikke bare sørge for at du får riktig mengde kalorier. Du skal også påvirke forbrenning og blodsukker, i tillegg til å øke inntaket av utvalgte matvarer som hindrer at fettet setter seg rundt livet.


Sixpack og trening

Med treningen styrker du musklene og øker forbrenningen betydelig, og enkle livsstils-endringer lar deg påvirke hormonbalansen og tarmsystemet slik at fettet ganske enkelt ikke setter seg på magen.


3x3 veier til sixpack

Sixpackplanen består av 3x3 satsingsområder som du skal fokusere på de neste seks ukene. Klikk videre for å lese mer om hvert enkelt satsingsområde. Deretter er det bare å sette i gang. 

Din nye sixpack er snart innen rekkevidde.

Sixpack-kuren: Slik får du flat mage på seks uker

Sixpack-kur: Kosthold

Unngå stivelse og alkohol, og spis mer mat som fyller magen og gjør deg mett – og som hindrer at fettet setter seg rundt livet. Her er satsingsområdene:
  • Færre kalorier
  • Mat som fjerner fett fra magen
  • Null alkohol
Her finner du kostholdsplanen for sixpack-kuren

Sixpack-kur: Trening

Mageøvelser i seg selv er ikke nok. Sats på trening som forbrenner fett og øker stoffskiftet – og de riktige øvelsene som trener hele magen. Her er satsingsområdene:
  • Rolig mosjon
  • Intervalltrening
  • Styrketrening
Her får du treningsprogrammet til sixpack-kuren

Sixpack-kur: Livsstil

Hormonbalanse og tarmfunksjon har stor betydning for hvordan magen har det og hvor fettet setter seg. Dette er satsingsområdene:
  • Stress
  • Søvn
  • Fordøyelse
Slapp av og få flat mage – slik gjør du

Vi anbefaler: Genialt løpebelte

Nå kan du oppbevare telefon, nøkler og kredittkort på en enkel og trygg måte når du trener. Med dette smarte beltet kan du nemlig ha alle de viktige tingene med på løpeturen, sykkelen eller på treningssenteret. Beltet har to lommer som kan utvides og holde fast tingene dine, så du nesten ikke merker at du har dem med. Med de to lommene kan du ha nøklene i den ene, mens telefonen kan ligge sikkert og uten å bli ristet i den andre.


Den store lomma har en liten utgang til høretelefonene på baksiden, og beltet er også vannavvisende slik at tingene dine ikke blir våte. Akkurat nå får du det geniale beltet sammen med to utgaver av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr i porto og ekspedisjon), TOTALT 99 kr. Du får også med en digital løpeguide med mange tips om hvordan du blir en raskere og bedre løper. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: