Sixpack - slik får du sixpack
Slik får du sixpackFå sixpack på 6 uker! Følg sixpackplanen til Aktiv Trening, så er snart magen flat, veltrent og klar for strandsesongen.© Colourbox

Sixpack-kuren: Flat mage på 6 uker

Her har du kuren som gir vaskebrettmage på rekordtid. Vi har satt sammen en komplett plan, som ved hjelp av blant annet fettforbrennende kosthold, målrettet magetrening og nok søvn, garanterer en flat mage med veldefinerte muskler om bare seks uker. Her får du hele kuren.

4. april 2017 av Martin Kreutzer

Sixpack-kuren

Gruer du deg til å gå med badebukse? I så fall kan du prøve vår supereffektive sixpack-kur som garanterer synlige resultater på bare seks uker.

Med sixpack-kuren har vi satt sammen den nyeste kunnskapen rundt kosthold, trening og livsstil og skapt en plan som målrettet styrker magemusklene og bekjemper magefettet på flere fronter.


Sixpack og kosthold

Kostholdet skal ikke bare sørge for at du får riktig mengde kalorier. Du skal også påvirke forbrenning og blodsukker, i tillegg til å øke inntaket av utvalgte matvarer som hindrer at fettet setter seg rundt livet.


Sixpack og trening

Med treningen styrker du musklene og øker forbrenningen betydelig, og enkle livsstils-endringer lar deg påvirke hormonbalansen og tarmsystemet slik at fettet ganske enkelt ikke setter seg på magen.


3x3 veier til sixpack

Sixpackplanen består av 3x3 satsingsområder som du skal fokusere på de neste seks ukene. Klikk videre for å lese mer om hvert enkelt satsingsområde. Deretter er det bare å sette i gang. 

Din nye sixpack er snart innen rekkevidde.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: