2,5 kilo smør Det tilsvarer det jeg har gått ned under sixpack-kuren på bare én uke.© Colourbox

Uke 1: Hurra – minus 2,5 kg!

Yes! Første uke av sixpack-kuren har gått over all forventning. Jeg har gått ned 2,5 kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen.

Fantastisk – jeg er nesten målløs over det faktum at jeg har gått ned hele 2,5 kilo den første uken. Ikke i mine villeste fantasier hadde jeg trodd at det var mulig. Men så har jeg også tatt programmet på det dypeste alvor og fulgt det til punkt og prikke. De andre er også fornøyde og kan notere vekttap på mellom 1 og 3 kilo.

Bortsett fra at kiloene nærmeste har rent av kroppen, har jeg fått en uventet bonus: Jeg sliter ikke lenger med oppblåst mage – og kanskje skyldes det fraværet av store mengder karbohydrater fra forskjellige stivelseskilder. Eller at jeg har kuttet ut søtsaker, kake og sjokolade. Hvem vet?

Det har likevel ikke gått helt smertefritt. Det krever sin mann å venne seg til sult, men det hjelper at man først kjenner det like før lunsj og middag, når magesekken er fullstendig tom. Det er til å leve med når jeg vet at jeg snart kan spise meg god og mett.

Prøv I FORM Kostdagbok gratis i 5 dager – og få oversikt over det daglige kaloriinntaket

Porsjonene har blitt betydelig mindre, men til min store overraskelse føler jeg meg likevel behagelig mett etter frokost, lunsj og middag.

Det eneste minuset er nok at jeg risikerer å bli lei av kjøtt med grønnsaker – som er det jeg oftest spiser til lunsj og middag. Kanskje jeg skal forsøke å finne litt flere wok- og fiskeretter.

### UKENS SIXPACK TIPS Finn noen kolleger eller venner å slå deg sammen med hvis du vil gå ned noen kilo – det hjelper både på moralen og disiplinen at flere er i samme båt. Det føles mer forpliktende enn å føre kampen mot badevekten helt alene. Det er mer som står på spill når det er andre som følger med på hvordan det går.

Sjekk sixpack-kuren


Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: